نویسنده = اشکان جبلی جوان1 *، ابوالفضل کامکار2، غزال نعمتی2، فاطمه فلاح پور3،
تعداد مقالات: 2
1. بررسی اثر مهاری عصاره گیاه خالواش بر فساد هیدرولیتیک گوشت ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در حالت انجماد

دوره 4، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 46-46

اشکان جبلی جوان1 *، ابوالفضل کامکار2، غزال نعمتی2، فاطمه فلاح پور3


2. تاثیر خوراکی عصاره ژل آلوئه ورا بر مهار اکسیداسیون فیله سینه مرغهای گوشتی در حالت انجماد

دوره 4، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 45-45

اشکان جبلی جوان1* ،مرتضی صابری1، هیدخت رضاییان1،؛ نرگس نجابت1، مریم علی بیگی1