کلیدواژه‌ها = جوجه های گوشتی
تعداد مقالات: 7
1. بررسی سطوح مختلف اسیدهای آلی و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر روی جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 139-139

خسرو قزوینیان1*، هادی امامی2، مهرداد ایرانی3؛ محمد صادق قدرتی4، مجتبی صادقی4


2. بررسی اثر آنتی بیوتیک ویرجینامایسین و سطوح مختلف اسید های آلی برعملکرد جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 139-139

هادی امامی1، خسرو قزوینیان2؛ مهرداد ایرانی3، فاطمه خانعلی4*، محمد صادق قدرتی4


3. بررسی تاثیرافزودن زردچوبه به جیره غذایی برعملکرد و ویژگی های لاشه جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 133-133

خسروقزوینیان1*،بهنام روزبهان2،نگاریاریان2؛ ،محمدامین رئیس دانایی2،علی اکبریان2


5. بررسی تاثیر تزریق واکسن مارک بر روی عملکرد پرورشی و دستگاه ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 112-112

غلامحسین رئوفی1*، محمد حسن بزرگمهری فرد2؛ هادی حق بین نظرپاک3، الهه رئوفی4،میثم ابراهیمیان1


6. بررسیتاثیر آنتی بوتیک ویرجینامایسین وسطوح مختلف اسید های آلی بر روی برخی فراسنجه های خونی و ایمنوگلوبولین ها در جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 53-53

هادی امامی1 ،خسرو قزوینیان2 ، محمد صادق قدرتی4*؛ مهرداد ایرانی3 ، محمد امین رئیس دانایی4، فائزه اسدی4