کلیدواژه‌ها = مقاومت آنتی بیوتیکی
تعداد مقالات: 7
1. ارزیابی اثر ضد میکروبی اسانس گیاهی آویشن شیرازی بر سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک جدا شده از مواد غذایی

دوره 10، ویژه نامه شماره 2 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران، بهار و تابستان 1397، صفحه 121-121

- مسعود عمادی*1،مصطفی کربنده1 ، امیر سیاحی1 ، عباس حسینی زاده قاسمی1


2. تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی گونه ها ی لیستریای جدا شده از گوشت گوسفندان شهرستان شهرکرد

دوره 4، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 118-118

حمد الله مشتاقی1،3 ، فرید خلیلی بروجنی2 *


3. الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی اشرشیاکلی های جدا شده از پنیرهای سنتی شهر ایلام

دوره 4، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 62-62

هدایتعلی ورهرام1*، سمیه عزیزنیا2


4. بررسی الگو های مقاومت آنتی بیوتیکی در سالمونلاهای جداشده از منابع مختلف

دوره 4، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 145-145

عبدالله درخشنده1، رویا فیروزی1، سمیه حیدری*2


5. مقایسه خصوصیات فنوتیپی و ژنوتیپی مقاومت به آنتی بیوتیک ها در باکتری های اشریشیا کلی جدا شده از مدفوع انسان.

دوره 4، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 135-135

سارابراتی1،*، مجتبی بنیادیان2، عفت کریمی قهفرخی3؛ آوا اکبریان چالشتری3


7. بررسی سیمای مقاومت آنتی بیوتیکی در سویه های جدا شده از لاشه های طیور شهرستان سمنان

دوره 4، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 31-37

خاطره کفشدوزان1*، عباس مومنی2، بهنام روزبهان3، سارا عالی3، نگار دامغانیان3