کلیدواژه‌ها = مقاومت آنتی بیوتیکی
تعداد مقالات: 7
1. ارزیابی اثر ضد میکروبی اسانس گیاهی آویشن شیرازی بر سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک جدا شده از مواد غذایی

دوره 10، ویژه نامه شماره 2 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران، بهار و تابستان 1397، صفحه 121-121

- مسعود عمادی*1،مصطفی کربنده1 ، امیر سیاحی1 ، عباس حسینی زاده قاسمی1


2. بررسی سیمای مقاومت آنتی بیوتیکی در سویه های جدا شده از لاشه های طیور شهرستان سمنان

دوره 4، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 31-37

خاطره کفشدوزان1*، عباس مومنی2، بهنام روزبهان3، سارا عالی3، نگار دامغانیان3


3. الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی اشرشیاکلی های جدا شده از پنیرهای سنتی شهر ایلام

دوره 4، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 62-62

هدایتعلی ورهرام1*، سمیه عزیزنیا2


4. تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی گونه ها ی لیستریای جدا شده از گوشت گوسفندان شهرستان شهرکرد

دوره 4، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 118-118

حمد الله مشتاقی1،3 ، فرید خلیلی بروجنی2 *


5. مقایسه خصوصیات فنوتیپی و ژنوتیپی مقاومت به آنتی بیوتیک ها در باکتری های اشریشیا کلی جدا شده از مدفوع انسان.

دوره 4، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 135-135

سارابراتی1،*، مجتبی بنیادیان2، عفت کریمی قهفرخی3؛ آوا اکبریان چالشتری3


6. بررسی الگو های مقاومت آنتی بیوتیکی در سالمونلاهای جداشده از منابع مختلف

دوره 4، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 145-145

عبدالله درخشنده1، رویا فیروزی1، سمیه حیدری*2