کلیدواژه‌ها = گوشت مرغ
تعداد مقالات: 4
1. تعیین غلظت سرب در گوشت و کبد مرغ های فروخته شده در مرغ فروشی ها و سوپرمارکت ها استان کرمان

دوره 10، ویژه نامه شماره 2 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران، بهار و تابستان 1397، صفحه 221-221

محسن قربیانی


2. بررسی آلودگی گوشت مرغ به سالمونلا در استان مازندران

دوره 4، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 100-100

پولین شهره1، فاطمه وثوقی2*، عباس توکلی واسکس 3، علی دبیری4


3. بررسی تغییرات آلودگی میکروبی درروند بی خس کردن گوشت مرغ و آماده سازی برای مصرف

دوره 4، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 73-73

اشکان جبلی جوان1، مهسا رحیمی1و*، شیرین محمودیان1، فاطمه حامدی1، فرشته قدمی2


4. سنجش باقی مانده تتراسایکلین در گوشت مرغ مصرفی در شهر اهواز به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا

دوره 2، شماره 2، تابستان 1389، صفحه 119-130

ادیب احسانی؛ علی فضل آرا؛ سیاوش مکتبی؛ حسن نجف زاده ورزی