کلیدواژه‌ها = DPPH
تأثیر فرآیند حرارتی صنعتی شبیه سازی شده بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عسل

دوره 11، ویژه نامه شماره 3 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران، مرداد 1398، صفحه 98-98

10.22075/jvlr.2018.3163

- فرشته ارغوانی بیدختی*1، منصوره کنعانی2،دکتر اشکان جبلی جوان3


مقایسه ظرفیت آنتی اکسیدانی سه اسانس گیاهی دارچین، هل و زیره

دوره 4، شماره 1، شهریور 1391، صفحه 243-243

اشکان جبلی جوان1، زینت خسروی سرخکلایی 2و*، اعظم رامشگر2؛ محمدصادق قدرتی2، فرشته عرب2 ، شیرین محمودیان3


مقایسه ظرفیت آنتی اکسیدانی سه اسانس گیاهی اسطوخودوس، لیموترش و مریم گلی

دوره 4، شماره 1، شهریور 1391، صفحه 244-244

اشکان جبلی جوان1،صبا آذرمی2، مهسا رزقی2؛ زهره حصاری2 ، زینت خسروی سرخکلاییی 2و*