کلیدواژه‌ها = DPPH
تعداد مقالات: 3
1. تأثیر فرآیند حرارتی صنعتی شبیه سازی شده بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عسل

دوره 10، ویژه نامه شماره 2 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران، بهار و تابستان 1397، صفحه 98-98

- فرشته ارغوانی بیدختی*1، منصوره کنعانی2،دکتر اشکان جبلی جوان3


2. مقایسه ظرفیت آنتی اکسیدانی سه اسانس گیاهی اسطوخودوس، لیموترش و مریم گلی

دوره 4، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 244-244

اشکان جبلی جوان1،صبا آذرمی2، مهسا رزقی2؛ زهره حصاری2 ، زینت خسروی سرخکلاییی 2و*


3. مقایسه ظرفیت آنتی اکسیدانی سه اسانس گیاهی دارچین، هل و زیره

دوره 4، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 243-243

اشکان جبلی جوان1، زینت خسروی سرخکلایی 2و*، اعظم رامشگر2؛ محمدصادق قدرتی2، فرشته عرب2 ، شیرین محمودیان3