کلیدواژه‌ها = اسانس
تعداد مقالات: 4
1. ارزیابی اثر ضد میکروبی اسانس گیاهی آویشن شیرازی بر سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک جدا شده از مواد غذایی

دوره 10، ویژه نامه شماره 2 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران، بهار و تابستان 1397، صفحه 121-121

- مسعود عمادی*1،مصطفی کربنده1 ، امیر سیاحی1 ، عباس حسینی زاده قاسمی1


2. مراحل تهیه اسانس گیاه مرزنگوش و بررسی خواص ضدباکتریایی آن علیه اشریشیاکلای

دوره 10، ویژه نامه شماره 2 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران، بهار و تابستان 1397، صفحه 218-218

امیر پیربرناتن


3. مقایسه ظرفیت آنتی اکسیدانی سه اسانس گیاهی دارچین، هل و زیره

دوره 4، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 243-243

اشکان جبلی جوان1، زینت خسروی سرخکلایی 2و*، اعظم رامشگر2؛ محمدصادق قدرتی2، فرشته عرب2 ، شیرین محمودیان3


4. مقایسه ظرفیت آنتی اکسیدانی سه اسانس گیاهی اسطوخودوس، لیموترش و مریم گلی

دوره 4، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 244-244

اشکان جبلی جوان1،صبا آذرمی2، مهسا رزقی2؛ زهره حصاری2 ، زینت خسروی سرخکلاییی 2و*