کلیدواژه‌ها = اسانس
ارزیابی اثر ضد میکروبی اسانس گیاهی آویشن شیرازی بر سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک جدا شده از مواد غذایی

دوره 10، ویژه نامه شماره 1 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران، شهریور 1397، صفحه 121-121

10.22075/jvlr.2018.3203

- مسعود عمادی*1،مصطفی کربنده1 ، امیر سیاحی1 ، عباس حسینی زاده قاسمی1


مراحل تهیه اسانس گیاه مرزنگوش و بررسی خواص ضدباکتریایی آن علیه اشریشیاکلای

دوره 10، ویژه نامه شماره 1 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران، شهریور 1397، صفحه 218-218

10.22075/jvlr.2018.3605

امیر پیربرناتن


مقایسه ظرفیت آنتی اکسیدانی سه اسانس گیاهی دارچین، هل و زیره

دوره 4، شماره 1، شهریور 1391، صفحه 243-243

اشکان جبلی جوان1، زینت خسروی سرخکلایی 2و*، اعظم رامشگر2؛ محمدصادق قدرتی2، فرشته عرب2 ، شیرین محمودیان3


مقایسه ظرفیت آنتی اکسیدانی سه اسانس گیاهی اسطوخودوس، لیموترش و مریم گلی

دوره 4، شماره 1، شهریور 1391، صفحه 244-244

اشکان جبلی جوان1،صبا آذرمی2، مهسا رزقی2؛ زهره حصاری2 ، زینت خسروی سرخکلاییی 2و*