نویسنده = مجید امین زارع1،سحر غفاری خلیق2،بهناز بازرگانی گیلانی3*،
تعداد مقالات: 2
1. بررسی میزان آلودگی باکتریایی و قارچی در خط تولید دوغ صنعتی

دوره 4، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 60-60

علی احسانی1 ،مجید امین زارع2، بهناز بازرگانی3 *،حسن حسن زاد آذر4


2. بررسی شیوع آلودگی سالمونلایی در مرغ های کشتاری استان مرکزی به روش سنتی و PCR

دوره 4، شماره 1، تابستان 1391

مجید امین زارع1،سحر غفاری خلیق2،بهناز بازرگانی گیلانی3*؛ منوچهر امینی4