کلیدواژه‌ها = ظرفیت آنتی اکسیدانی
مقایسه اثر تیمارهای حرارتی متفاوت بر ویژگی‌های آنتی اکسیدانی شیر خام

دوره 13، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 117-125

10.22075/jvlr.2023.28731.1060

سبا پروانه؛ اشکان جبلی جوان؛ مهنوش پارسایی مهر؛ علی مهدوی


مقایسه ظرفیت آنتی اکسیدانی سه اسانس گیاهی دارچین، هل و زیره

دوره 4، شماره 1، شهریور 1391، صفحه 243-243

اشکان جبلی جوان1، زینت خسروی سرخکلایی 2و*، اعظم رامشگر2؛ محمدصادق قدرتی2، فرشته عرب2 ، شیرین محمودیان3


مقایسه ظرفیت آنتی اکسیدانی سه اسانس گیاهی اسطوخودوس، لیموترش و مریم گلی

دوره 4، شماره 1، شهریور 1391، صفحه 244-244

اشکان جبلی جوان1،صبا آذرمی2، مهسا رزقی2؛ زهره حصاری2 ، زینت خسروی سرخکلاییی 2و*