کلیدواژه‌ها = آلودگی میکروبی
تعداد مقالات: 2
1. بررسی تغییرات آلودگی میکروبی درروند بی خس کردن گوشت مرغ و آماده سازی برای مصرف

دوره 4، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 73-73

اشکان جبلی جوان1، مهسا رحیمی1و*، شیرین محمودیان1، فاطمه حامدی1، فرشته قدمی2


2. بررسی باکتری شناختی بستنی های سنتی در مراکز تولید و توزیع شهرستان رشت در بهار سال 1388

دوره 2، شماره 2، تابستان 1389، صفحه 141-150

آراسب دباغ مقدم؛ سکینه مدد جیرهنده؛ حسام الدین اکبرین؛ نسطونا قنبری سقرلو