نویسنده = %D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%86 %D8%AC%D8%A8%D9%84%DB%8C %D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%861%D8%8C %D9%85%D9%87%D8%B3%D8%A7 %D8%B1%D8%AD%DB%8C%D9%85%DB%8C1%D9%88%2A%D8%8C %D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86 %D9%85%D8%AD%D9%85%D9%88%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D9%861%D8%8C %D9%81%D8%A7%D8%B7%D9%85%D9%87 %D8%AD%D8%A7%D9%85%D8%AF%DB%8C1%D8%8C %D9%81%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87 %D9%82%D8%AF%D9%85%DB%8C2
بررسی تغییرات آلودگی میکروبی درروند بی خس کردن گوشت مرغ و آماده سازی برای مصرف

دوره 4، شماره 1، شهریور 1391، صفحه 73-73

اشکان جبلی جوان1، مهسا رحیمی1و*، شیرین محمودیان1، فاطمه حامدی1، فرشته قدمی2