جمشیدی، ف.؛ رحیمی، س. و فذائی نوغانی، و. 1395 . مطالعه اثر فیلم خوراکی ژل آلوئه ورا – صمغ فارسی بر ویژگی های پنیر سفید ایرانی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 1(13)، 63-74.
رشیدی، ح. 1395. کاربرد پودر پروتئین شیر و لاکتوباسیلوس پاراکازئی در تولید پنیر لاکتیکی کمچرب و تعیین ویژگیهای شیمیایی، حسی و فیزیکی آن. نشریه پژوهشهای صنایع غذایی. 3(26).
سلیمانی رامبد، ا.؛ زمردی، ش.؛ نقی زاده رئیسی، ش.؛ خسرو شاهی اصل، ا. و شهیدی، ا. 1398. تاثیر پوشش خوراکی صمغ زانتان و موسیلاژ دانه کتان بر خصوصیات میکروبی، فیزیکو شیمیایی، رئولوژیکی و حسی پنیر چدار در طی رسیدن. فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی. 4(5)، 12-30.
سجادی، ک. و بهرامیان، س. 1395. مطالعه اثر ژل آلوئه ورا بر خواص حسی و ضد میکروبی پنیر سفید فرا پالایشی. مجله بهداشت مواد غذایی. 1(7).
علی محمد زاده، م. ر.؛ علی دوست، م. ع و خندقی، ج. 1399. مطالعه اثر ضد میکروبی عصاره الکلی و اسانس زیره سیاه بر برخی از باکتری ها و کپک ها در پنیر لاکتیک . مجله میکروب شناسی مواد غذایی. 33-46.
محمدی، م. و صیدی، م . 1399. اثر پوشش ژل آلوئه ورا و صمغ عربی بر کیفیت فلفل دلمهای سبز طی دوره نگهداری. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی. 2(12)، 39-52.
هاشمی، م.؛ شاکر اردکانی، ا.؛ میرزا علیان دستجردی، ع. و میردهقان، ح. 1398. اثر پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس آویشن شیرازی بر حفظ خصوصیات کیفی پسته تازه رقم احمد آقایی. علوم و صنایع غذایی. 16(86).
Aslam Maan, A., Ahmed, Z., Iqbal Khan, M., Riaz, A., Nazir, A. 2021. Aloe vera gel an excellent base material for edible films and coatings. Trends in Food Science and Technology. 329-341.
Cai, Ch., Ma, R., Duan, M., Lu, D. 2019. Preparation and antimicrobial activity of thyme essential oil microcapsules prepared with gum Arabic. Royal Society of Chemistry. 19740-19747.
Cozic, C., Piction, L., Garda, M., Marlhoux, F., Cerf, D. 2009. Analysis of Arabic gum: study of degradation and water desorption processes. Food Hydrocolloids. 1930-1934.
Jalilzadeh, A., Tuncturk, Y., Hesari, J. 2015. Extension helf hife of cheese: A Review. International Journal of Dairy Science. 10(2), 44-60.
Khuri, A., Mukhopadhyay, S. 2010. Response surface methodology. WIREs computational statistic.
Morey, A., Bratcher, C., Singh, M., Mckee, R. 2012. Effect of liquid smoke as an ingredient in frank furtes on Listeria monocytogenes and quality attributes. Poultry Science. 2341-2350.
Nasir, O., Artunc, F., Kalbacher, H., Sandulache, D., Boini, K., Jahovic, N., Lang, F. 2008. Effect of Gum Arabic on Water and Electrolyte Balance in Healthy Mice. Jornal of Renal Nutrition. 230-238.
Nottaght, S., Hesari, J., Peighambardoust, H., Rezaei-Mokarram, R., Jafarizadeh-Malmiri, H. 2019. Effectiveness of edible coating based on chitosan and Natamycin on biological, physico-chemical and organoleptic attributes of Iranian ultra-filtrated cheese. Insititute of molecular biology.Critical Reviews In Biotechnology.
Riva, Sh., Opara, U., Fawole, O. 2020. Recent developments on postharvest application of edible coatings on stone fruit: A review. Scientia Horticultura.
Saha, A., Tyagi, Sh., Gupta, R., Tyagi, Y. 2017. Natural gums of plant origin as edible coatings for food industry applications.
Saloko, S., Parmadji, P., Setiaji, B., Pranoto, Y. 2014. Antioxidation and antimicrobial activities of liquid smoke nanocapsule using chitosan and maltodextrin and its application on tuna fish preservation. Food Bioscience. 71-79.
Waheed Iqbal, M., Riaz, T., Yasmin, I., Leghari,A., Amin, S., Bilal, M., Qi, X. 2021. Chitosan-Based Material as Edible Coating of Cheese: A Review. Starch-journal.
Walther, B., Schmid, A., Sieber, R., Wehrmuller, K. 2008. Cheese in nutrition and health, Dairy Scieneces. 389-405.